Turismeudvikling i Grønland

Et bredt udsnit af erhvervsfolk, forskere og aktører fra den grønlandske turismesektor var tilstede hos Center for Logistik og Samarbejde, da Aalborg Universitet præsenterede resultatet af en omfattende analyse omkring 'Arktisk Turisme'. Turismeforsker og Lektor Carina Ren har sammen med videnskabelig assistent Daniela Chimirri gennemført analysen. Resultaterne i form af en rapport såvel som filmoptagelser fra symposiet, er nu tilgængelige online.

I de sidste fire måneder har to forskere fra Institut for Kultur og Globale Studier på Aalborg Universitet (AAU) i samarbejde med Center for Logistik og Samarbejde under Aalborg Havn kortlagt turismelandskabet i Grønland med udgangspunkt i de fire turistdestinationer: Kangerlussuaq, Nuuk, Sisimiut og Ilulissat. Resultaterne af dette forskningsprojekt præsenteres i en rapport, som offentliggøres den 14. marts ved et arrangement på Aalborg Havn.

Se rapport og videoklip fra symposiet her