AAU Arctic

News from AAU Arctic

Praktikplads i samarbejde med Grønlands Klimaforskningscenter

Praktikplads i samarbejde med Grønlands Klimaforskningscenter

Oplev den storslåede grønlandske natur!

Er du vild med Arktiske eventyr og med at skrive. Og har du evt. kendskab til at arbejde med videoer? Så er det lige dig vi står og mangler. Vi søger en praktikant til start snarest mulig på Grønland Klimaforskningscenter i Nuuk, Grønland. 

Grønlands Klimaforskningscenter er et eksternt finansieret forskningscenter som gennem interdisciplinær forskning beskæftiger sig med klimaeffekters betydning for Arktiske samfund og økosystemer. Vi deler vores forskningsviden og arbejdsøjeblikke via tre onlinekanaler og diverse aviser og tidsskrifter (se https://gcrc.gl/news/).


Om praktikken

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores programkoordinatorer og forskere og assistere dem i deres arbejde. Du vil komme med på ture i felten, hvor du får erfaringer med hvordan en forsker arbejder, samtidigt med du får nogle fantastiske naturoplevelser. Arbejdsopgaverne vil hovedsageligt være inden for tekstskrivning, fx nyhedsbreve, tekster til web, opslag på sociale medier og artikler til magasiner. Som praktikant hos os, får du ansvar og mulighed for at få dine kompetencer i spil og ideer ført ud i livet. Du bliver del af en fantastisk gruppe der brænder for forskning, formidling og Grønland.


Det forventer vi af dig:

  • Du er nysgerrig, innovativ og skriveglad.
  • Du har kendskab til videoredigering.
  • Du har erfaring med at blogge og arbejde med sociale medier.
  • Du evner at formidle til forskellige målgrupper.
  • Gode dansk og/eller grønlandsk - OG engelskkundskaber, både mundtlig og skriftligt.
  • Du synes, at det kunne være spændende at sprede de sjove og interessante fortællinger fra Grønland. 
  • Du er kandidatstuderende

Stillingen er ulønnet. Vi vil hjælpe dig med at finde bolig i Nuuk og med at søge om finansiering til dækning af indkvartering og rejseomkostninger.

Send din motiverende ansøgning og CV til doso@natur.gl. Skriv ”ansøgning praktikant” i emnefelt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Dorte Søgaard Schrøder (doso@natur.gl) eller ringe på telefon +4561164226.

Vi glæder til, at hører fra dig

Grønlands Klimaforskningscenter
www.gcrc.gl